Dôvody, prečo sú špirálky z ovocia skvelé pre vaše deti

Dôvody, prečo sú špirálky z ovocia skvelé pre vaše deti

Špirálky z ovocia sú známe aj ako ovocné kože či špirálky, ktoré si pri výrobe zachovajú všetky potrebné vitamíny a zdraviu prospešné látky. Práve vďaka tomu sú úžasnou maškrtou najmä pre vaše ratolesti. Neobsahujú žiadny pridaný cukor ani farbivá, takže sú nie len chutné ale i zdraviu prospešné. Zistite, prečo sa špirálky z ovocia oplatí mať vždy po ruke.

Výroba špirálok z ovocia

Špirálky z ovocia je možné vyrobiť prakticky z akéhokoľvek druhu ovocia. Na výrobu špirálok z ovocia je možné použiť akékoľvek ovocie, napríklad jablká, ríbezle, maliny, slivky či jahody. Okrem toho, špirálky z ovocia môžu obsahovať aj orechy či mak, čím vzniká naozaj chutná kombinácia.

Špirálky z ovocia sú vyrábané prírodnou cestou a bez použitia dodatočných cukrov, farbív, stabilizátorov či konzervačných látok. Stačí šťavnaté a prezreté ovocie, ktoré sa pomelie alebo rozmixuje a následne sa postupne usuší pri nízkej teplote. Budúce špirálky z ovocia sa z dôvodu nízkej teploty sušia až približne 10 až 14 hodín, no vďaka tomu si zachovajú všetky zdraviu prospešné látky a vitamíny. Následne sa vysušené ovocie nakrája na požadovaný tvar. Vzniknúť môžu špirálky z ovocia, ale taktiež ovocné krúžky, prúžky či štvorce.

Benefity, ktoré ponúkajú špirálky z ovocia

Oproti klasickým produktom z obchodných reťazcov ponúkajú špirálky z ovocia záruku kvality a zdravia. Špirálky z ovocia si v sebe vďaka špeciálnej výrobe uchovajú všetky vitamíny či iné zdraviu prospešné látky v množstve, v akom ich obsahovalo ovocie, z ktorého sú vyrobené. Na rozdiel od ovocia v surovom stave však špirálky z ovocia vydržia omnoho dlhšie a vy máte istotu, že sa nepokazia či nezhnijú.

Vďaka ich trvanlivosti máte špirálky z ovocia k dispozícií počas celého roka. Špirálky z ovocia môžete konzumovať ako desiatu, olovrant alebo ich môžete ponúknuť deťom ako zdravú alternatívu maškrty, ako napríklad cukríkov, lízatiek či žuvačiek. Deti tak naučíte na zdravší spôsob života a dodáte im všetky potrebné látky, ktoré sú bez pridaných konzervantov či iných nevhodných látok. Vďaka špirálkam z ovocia tak máte istotu, že vaše deti maškrtia naozaj zdravo.

U nás v Ovocné špirálky vyrábame kvalitné špirálky z ovocia prvotriednej slovenskej kvality. Sme rodinná firma, ktorá skrátka miluje zdravé maškrty a záleží nám na tom, aby sa dostali nie len k našim deťom, ale i k vám. V našom online obchode si môžete objednať špirálky z ovocia rôznych príchutí, ako napríklad kokos, rakytník, škoricu či mak. Zistite viac o našich špirálkach a taktiež o nás a našom príbehu. Ak vás špirálky z ovocia zaujali, neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes.

Hlavná 254 92210 Trebatice
tel.: +421948213635

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888