Dezinfekcia moderným spôsobom

Dezinfekcia moderným spôsobom

Nikdy nebola dôležitejšia ako práve v týchto časoch. Dezinfekcia sa stala podstatným prvkom tejto doby a od denno-dennej dezinfekcie rúk prechádzame na dezinfekciu priestorov. Kým v zamestnaní sa o dezinfekciu musí postarať zamestnávateľ, v domácom prostredí sa o to musíme postarať sami. Spôsobov, ako na to je hneď niekoľko, tých účinnejších je len zopár. Pozrite sa, ktoré to sú.

Dezinfekcia a jej účinok v miestnosti

S dezinfekciou sa stretávame stále častejšie a nevyzerá to, žeby to tak skoro aj skončilo. Okrem dezinfekcie rúk, ktorú používame hádam najčastejšie, by sme však mali myslieť aj na dezinfekciu priestorov v ktorých žijeme, prípadne v ktorých trávime viac času ako napríklad aj v práci. Zlikvidovať baktérie a vírusy, ktoré sa držia na rôznych miestach v miestnosti ako aj vo vzduchu a vo vode sa dá pomocou šikovných zariadení na to určených. Na dezinfekciu vody a vzduchu môžeme použiť rôzne zariadenie ako sú germicídne žiariče či generátory ozónu. Predsa len dezinfikovať respektíve očistiť vzduch môžeme len pomocou prístroja. Čistenie vzduchu a vody sa vykonáva pomocou ultrafialového žiarenia o vlnovej dĺžke 253,7 nm. Je to spôsob čistenia vzduchu, ktorý je overený klinickými skúškami a klinickými hodnoteniami.

Účinná dezinfekcia ozónom

Už nestačí dezinfikovať iba samotné povrchy, ale aj vzduch a vodu. V časoch vírusových ochorení je to viac než dôležité. Ozónovanie je ideálne ekologické riešenie na likvidáciu širokej škály patogénov (baktérií, vírusov, plesní, vajíčok a lárv hmyzu, roztočov) a elimináciu zápachu. Ozonátory sa využívajú v domácnostiach, v hotelovom, potravinárskom, automobilovom priemysle, na čistenie klimatizácií, v športových kluboch a v mnohých iných prevádzkach. Dezinfekcia ozónom je veľmi účinná, ekologická, čiže spôsob použitia je bez akejkošvek chémie, chlóru a iných chemikálii a nestojí veľa. Keďže ozón je plyn, ktorý má veľmi silné dezinfekčné, antibakteriálne, antivírusové a protiplesňové účinky, jeho výhodou je okrem iného aj fakt, že má dezodoračné účinky. To znamená, že rozkladá zapáchajúce látky a odstraňuje pach v miestnostiach.

Využitie dezinfekcie ozónom je účinné aj pre automobily, v ktorých sa taktiež nachádza množstvo baktérií a vírusov. Zariadení na dezinfekciu ozónom je niekoľko, a ak si nieste istý, ktoré by bolo pre vás to správne, je lepšie sa poradiť s odborníkmi z Human Pro, ktorí vám s výberom ochotne poradia. Výber vhodného zariadenia záleží od viacerých faktorov ako je veľkosť miestnosti, podmienky použitia, komfort či ozónovanie vody.

Ku Bratke /1 93405 Levice
tel.: +421917837254

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888