Ján hruska, klenovec:
Bryndza z Tisovca ( podľa pôvodnej receptúry Rudolfa M a n i c u ) nemala na Slovensku v rámci veľko-výroby konkurenciu! Posledných pár rokov je to už len druhotriedny výrobok . Aj TESCO bryndza je chutnejšia. Napriek tomu Váš výrobok sem tam kúpim s nádejou , že ste sa vrátili k pôvodnej technológií výroby. Bohužiaľ tomu tak nie je. Ak by sa pán Rudolf Manica vstal z mŕtvych , tak by niekoho ................... !
Dagmar Komorová:
Poprosím vás o odpoveď: niekedy si kúpim bryndzu 3-4 dni pred zárukou, ktorá je zlacnená. Dám ju do mrazničky a použijem na halušky, keď nám príde chuť.
Môj muž odmieta jesť tieto halušky so zlacnenou bryndzou, že bryndza nie je čerstvá,
že mu môže uškodiť atď. Môžete sa k tomuto vyjadriť? Vďaka, Komorová
štefan:
Dobrý deň pán Rudolf Manica, ďakujem, že robíte najlepšiu bryndzu pre mňa na celom Slovensku. Žijem v Košiciach a bryndzu kupujem v obchodoch Agro-milk, ak ju majú. Všade ju chválim, je ozaj super. Boli časy , že som denne zjedol jednu 125gr. bryndzu. Aj teraz som jednu vychutnal s mladou cibuľkou. Nemá chybu.Má vôňu, správnu konzistenciu,s požadovanou sypkosťou.....Prajem Vám a zamestnancom dobre zdravie a držte najlepší recept na Slovensku.