Mazurekova:
motorest ktorý som navštívila len raz a tak to aj ostane.Nepríjemná,neochotná obsluha,jedlo ako v bufete na stanici a čerešnička bola keď sme si pýtali vodu s citrónom a ľadom nemali ani citrón ani ľad tak som sa bála opýtať či majú vôbec vodu.Po 15 minútach sme sa dočkali po upozornení na seba ,,obsluhy"ktorá si nebola schopná zapamätať štyri polievky,a pri ojednaní hlavného jedla po desiatich minútach prišla oznámiť že to nemajú.....no a nakoniec sme chceli platiť kartou,čo je v dnešnej dobe bežné o pol štvrtej už mala pani čašníčka spravenú uzávierku na terminály ako nám tvrdila a pritom na terase sedelo ešte dosť ľudí tak nechcem vedieť ako to dopadlo ak by aj oni zvolili tento druh platby a nemali pri sebe hotovosť...NO PROSTE NIKDY VIAC
Tomáš:
Sadnem si na terasu, konečne sa dočkám obsluhy, po 15 minútach mi donesú polievku a v tom asi 50-60cm odomňa začne chlap natierať drevený obklad terasy! No skoro ma vyzulo, keď sa mi začala miešať vôňa vlažnej polievky s vôňou acetonovej farby! Nejdem ani hovoriť o tom, ako som sa modlil aby na mňa tú farbu nefrkol tým rozstrapateným štetcom, už spomeniem len to, že vyprážaný karfiol chutil ako vecheť a bol studený.
Za tie ceny čo si tam pýtajú, by človek očakával trocha (ani nie trocha, ale OVEĽA) vyššiu úroveň!
Motorest Cieľ - bol som tam prvý a zároveň posledný krát !
Simi:
Do motorestu sme sa zastavili po dlhej ceste veľmi hladný. Bolo tam malo ľudí tak sme sa potešili, že nebudeme dlho čakať. Chceli sme si objednať fazuľovú polievku no bohužiaľ momentálne ju nemali (samozrejme pochopiteľne minula sa to by nevadilo) zo štyroch polievok napísaných v jedálnom listku nám ponúkli iba dve vývar a cesnakovú no pred namy zákazníci sa sťažovali na cesnakovú tak racej sme chceli jesť bez polievky. Tak sme si vybrali bryndzové halušky ktoré majú tiež v ponuke no nemali ani tie. Nakoniec sme si vybrali diabolské soté v zemiakovej placke s ryžou. Po 20 min nam doniesli specenu placku bez prílohy no naštastie sa čašníčku pomilía zobrala nám to zo stola a dala inému zákazníkovi ktorému to patrilo (pre nás to bolo este šťastie) potom nám nakoniec doniesli našu objednávku ale s gumeným nedovarenym mäsom a s ryžou ako blato( predpokladáme ze ryža zo sacku za 5 min) tak sme to ani nejedli a vrátili s tým ze to ani nechceme platiť. Prišiel majiteľ, ze to ide riešiť začal po nás kričať, vraj to jedol a nic tomu nechýba proste chovanie otrasne dokonca sme to museli zaplatiť! 17 EUR sme platili a ani sme to nejedli. Nikdy viac a neodporúčam nikomu tuto akože reštauráciu, už sa ani nečudujem ze tam bolo tak malo ľudí. Zatvoriť to!
Karol:
Ja som na motoreste pracoval týždeň lebo sluboval 400 eur na mesiac a plus tringel no ale ked aj tringel bol 10 alebo 50 centov aj stiahol a obkrádal nás ja som sa tam tolko narobil aj moji kolegovia ktorých ani nevyplatil taký žgrloš je jest som tam ledva mohol iba na obed všetko z domu som si niesol a o týždeň som to tam nahal a áno ludia boli znepokojený ked tam prišlu žiadne kvalitné suroviny a čo bolo na jedálnom listku stoho ked asi tak 2 či 3 menū mali níč a jedlo tam bolo a je drahšie ako než v rakusku kde chodim jest neodporúčam nikomu motorest majitel je nanič personál malý proste žgrloši ktorý iba peniaze ťahaju a taký sa môže roztrhnut a mňa takisto nevyplatili motorest je nanič restaurácia je vela restaurácii na slovensku kde je velmi dobre a ludia sú spokojný no motorest v žiadnom pripade nie vôbec dávajte si pozor ludia
Helena:
Keď niekoho nemáš rad(a) odporuč mu prácu motorest Ciel.
Hemendex:
T.R.A.G.E.D.I.A. !!! Must read !!!
Exterier : ako tak ujde, len rozmyslame, preco su tu na obed len dve auta ?!?!?!
Interier : chladne, suche, nevludne, bez duse a vkusu. /To som este nevedel, ze skoro taka je aj pani majitelka/ vsetko tu natreli komplet na bielo... bar, steny, stropy, podlaha /dokonca aj drevo dali na bielo/ No hovorim si : KOLIBU OZDANY som prepasol, dajme sancu aj im - aspon tu je jasno :-))
Odfarbeny casnik/barman a jeho priserny pristup : Jedlo nam vlastne vybral tento "sluziaci pan" sam, odmeral si nas a rozhodol... Mal pocit, ked dosli chlapi v monterkach, tak automaticky : madarsky gulas. Ine ani v utorok o 12:50 vlastne ani nebolo... Vahame, kde sme to prisli a uz sme sa aj dvihali, ze ideme. No v tom sa v nom prebudil neobycajny podnikatelsky duch : ze co mame proti dobrej porcii kvalitneho madarskeho gulasu. ZABRALO... "Blondin" ma fakt dostal, tak sme ostali. /Medzitym chaos pri druhom stole pri donaske jedla. Barman nepoznacil dodatocnu zmenu jedla klienta - segin casnicku dostal do neprijemnej situacie. No co : stava sa.../ Sedime, oboznamujeme sa s prostredim a cakame za jedlom... Uz to aj trva dlhsie, rozmyslam, ci to teraz rozmrazuju, ale mame mobily a myslienky su hned pri emailoch :-) KED SA TO ZRAZU STALO: Dockali sme sa a dosla nam ta "super porcia". SOK !!! Neviem, ci sa smiat, alebo, ci to myslel sluziaci blondin vazne. Pozeram na casnika/barmana, ci to je to, co nam doporucoval... On pohladom uhyba a mizne za barom. Sme zaskoceni, tak nereagujeme ihned. /hovorim si, mozno sme na skrytej kamere...:-))/ NO NIE - TOTO JE REAL TOTO MYSLIA ONI VAZNE... Odfotil som si to, ze aspon im urobim recenziu ich porcii neskor.
Rozmyslame... Nejeme... stale vahame, ci to uz neklasifikovat ako vysmech a aroganciu zo strany podniku... No dobre, ochutnajme - dajme im sancu, myslim si : Jedna lyzica maso, jedna knedlik a D.O.S.T. !!!!!!!!!!!!!! TOTO SU DILETANTI !!!! Odhladnuc od mikro davky - maso chladne, knedlik nenapareny, doslova vyschnuty, neprehanam !!! VOLAM IHNED CASNIKA. Ten nam uz cita z oci a hned ponuka kavicku - gratis na ucet podniku. /az neskor ma napadlo, ze aky bol pohotovy - No to nie je pohotovost, to je jeho vlastna skusenost. Urcite celi takymto situaciam denne. Kavu odmietame, ved co by nam doniesol ? Druhy krat zaliateho turka ???/ Blondin sa nas snazi upokojit a vola majitelku. Ta pride, ze dame vam to do mikrovlnky. Po predstave, ze co mi donesie uz zo sucheho knedlika sa pytam, ci to mysli vazne ? Ved sancu sme vam dali prvy krat... Ona ze knedlik je cerstvy, ze si ho robia sami.
MILA PANI MAJITELKA : NEROBTE KNEDLIKY SAMI, POKIAL NEVIETE AKO ROBIT DOMACE KNEDLIKY !!! ZVYSKY NIE SU PRE HOSTI. STARY KNEDLIK NEPATRI NA STOL. VY NEROBTE ZIADNE SLUZBY - NEMATE NA TO.... SA NAUCTE JEDNU VEC, ZE SPOKOJNY HOST VAS DOPORUCI PAR ZNAMYM, ALE PODVEDENY HOST TO POVIE DVADSIATIM !!! A TO SA DEJE...
Moju reklamaciu jedla samozrejme neuznali, tak som za nas zaplatil s tym, ze : dajte to Vasemu psovi. Madarsky gulas tu super porciu za 5,99 bez polievky a napoja som si odfotil - skoda, ze to tu nemozem prilozit...
Na nete nachadzam na Vas iba zle recenzie, aj na ten Vas podnik a preto dufam, ze ste uz naozaj v """Cieli""" FINISH""" KONIEC"""
Pri odchode z podniku som celil pohladom klientov z ktorych bolo citit, ze mi davaju za pravdu, ze ani im nechuti... Oni to hnusne jedlo ticho jedli, ked uz objednali. BOLO MI ICH NORMALNE LUTO. Ale nejedzte a ked nie ste spokojni, dajte im to najavo. Nastavte zrkadlo tomuto podniku...
Im vlastne nemusi ist o spokojnost klienta, VED KLIENTA VIDIA LEN RAZ prvy a posledny krat...
Este dodam, ze najedli sme sa v Rimavskej Sobote restauracia, ci penzion STARY DOM. Uplne ina skusenost. Snazia sa a varia vyborne. 3,20 menu s hrncom polievky a chlebikom na stole... Barman sa uprimne zaujima, ci vam dnes chutilo... DAKUJEME...