Dejan:
Pracoval som trinaest rokov na Srpsko. Mam dobru skusenost. Robil som na finalizacii produkta.Spravili sme dobre biele, červena a ružova vina. Vsetko vieme na pracovnom meste ako potravinarský technoloh . Vo firme sme vyrabali viacerich produktov ako Biele vino Rizling, seriake ružova vina Ružica a dost sorty sme použivali pripravu ostatnich vina ako su Černie Vranec a Frankovka, Muskatotonel, Burgundac,Biele sorty Muskat Hamburg a dalšej sortý vina. . Od palenký spravili sme Šlivovica, Lozovača, Vinjak a Brendy. Viskušali sme produkte vina a palenký na degustacii . Je to bola taka praca na ktorej sme museli pracovat , vo virobe flaškove vina , na finalizačnej praci. Vo Pivnici PIK Niš - Niš robili sme trinest rokov a sprvili sme tak dobre vina a palenký dostali prve mesto na sutažu vina Rizling . Naše palenký bole su od 45-50 percent alkohola, a vina su bola silna od 11- 14 vol percent.